Starity

Naomi Watts leszerződött a Trónok harca előzménysorozatához

2018. október 30. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyelőre ugyan még az anyasorozat sem zárult le, de máris nagy a mozgolódás az előzménysorozat háza táján.

hirdetés

Először 2015-ben röppent fel a pletyka azzal kapcsolatban, hogy előzménysorozat készül a Trónok harcához, melynek keretein belül az eddiginél is jobban kinyitják a készítők Westeros világát a nézők előtt. Szeptemberben már arról számoltunk be, hogy megkezdődtek a spinoff sorozat előkészítő munkálatai, ugyanakkor azt is megtudtuk a vizuális effektekért felelős Joe Bauer jóvoltából, hogy a pilot epizód forgatását 2019 elejére tervezik az alkotók.

Az E! Online nemrég arról számolt be, hogy a még el nem nevezett produkcióhoz leszerződött Naomi Watts, akinek karakterét úgy írták le, mint egy karizmatikus, társaságbeli hősnőét, aki egy sötét titkot rejteget. Az új szériáról továbbá annyit lehet még tudni, hogy az X-Men: Az elsők forgatókönyvírója, Jane Goldman lesz az alkotója, mellette pedig a Trónok harcát papírra vető George R. R. Martin fogja felügyelni a munkát, hogy minden tökéletesen olyan legyen, amilyennek megálmodta.

A Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évada egyébként 2019-ben kerül képernyőre, és bár a Sansát megformáló Sophie Turner szerint a rajongók elégedettek lesznek a fináléval, a Havas Jont alakító Kit Harington ezzel szemben úgy nyilatkozott, hogy a történet lezárása az biztosan megtörténik az utolsó epizódokban, abban azonban nem biztos, hogy mindenki jó szájízzel nézi végig a képsorokat.

Úgy gondolom, hihetetlenül nehéz lezárni egy nyolc-kilenc éven át futott sorozatot. Véleményem szerint nem lesz mindenki elégedett a végkifejlettel, de tudod, az ember nem is felelhet meg egyszerre mindenkinek. A személyes kedvenceim, a Maffiózók, a Totál szívás és a Drót is úgy végződtek, hogy az ember azzal sosem lesz maradéktalanul elégedett

– nyilatkozta a színész egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek