Starity

Mariah Carey terhesen is pörög

2010. november 02. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Cannon és Mariah Carey nemrég jelentették be, hogy tényleg jön a baba. De Mariah elárulta: nem akar leállni, folyamatosan dolgozik! Pedig már férje is biztatja.

hirdetés
Mariah Carey terhesen is pörög

Mariah Carey és Nick Cannon nemrég bejelentették, hogy jön a baba. Az énekesnő férjének reggeli műsorába meg lett híva Mariah is. Elmondta, hogy elég nehezen viseli a terhességet: „Per pillanat hányingerrel küzdök, és rettenetesen kimerült vagyok” – mondta a munkamániás anyuka nyomott hanggal.

Nick még hozzátette, hogy próbálja lebeszélni feleségét minél hamarabb a folyamatos munkáról, hisz' ő éppen karácsonyi albumát promotálja, és két klipet is szeretne forgatni. Amikor a férj élő adásban rákérdezett, hogy mikor szeretne leállni, ennyit felelt az énekesnő: „Szilveszter után mindenképpen.”

Reméljük, hogy a Grammy-díjas anyuka nem viszi túlzásba a munkát! A csöppségről még nem sok mindent tudni, csak annyit, hogy tavasz elejére várható. Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek