Starity

Matthew McConaughey biztos volt benne, hogy ő kapja a Titanic férfi főszerepét

2018. november 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész annak idején magabiztosan távozott a Titanic szereplőválogatásáról – meg sem fordult a fejében, hogy nem ő kapja Jack szerepét.

hirdetés

Több, mint húsz év távlatából nehéz lenne elképzelni a Titanicot Leonardo DiCaprio nélkül, pedig nagyon is benne volt a pakliban, hogy egy másik, hasonlóan tehetséges színész, nevezetesen Matthew McConaughey keltse életre Jack Dawsont – legalábbis ezt tudtuk meg a színésztől a The Hollywood Reporter podcastjának keretein belül.

Elmentem a Titanic meghallgatására. Akartam a szerepet! Kate Winslettel együtt hallgattak meg. Jól sikerült. Tök magabiztosan mentem haza, úgy éreztem, enyém a szerep. Nem nekem adták. Soha még csak fel sem ajánlották azt

– vallotta McConaughey, akinek évekkel később, 2013-ban alkalma nyílt együtt szerepelni egykori riválisával A Wall Street farkasa című filmben; a következő évben pedig megkapta élete első Oscar-díját is a Mielőtt meghaltamban nyújtott alakításáért.

Fotó: REX

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek