Starity

Gabrielle Union anya lett! Béranya hordta ki a színésznő gyermekét

2018. november 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 46 éves színésznő az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy végre valóra vált az álma.

hirdetés

Sok sikertelen próbálkozás után végre teljesült Gabrielle Union álma: anya lett. Néhány órája az Instagramon tudatta rajongóival, hogy férjével, Dwayne Wade-del szülőkké váltak, miután az általuk választott béranya egészséges kislánynak adott életet.

Kialvatlanok és őrültek vagyunk, ugyanakkor izgatottan osztjuk meg veletek a hírt, miszerint a mi csodababánk tegnap este, béranya által megérkezett. November 7-e mindörökké a szívünkbe vésődött, mint a szép napok legszebbike

– írta a színésznő.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

Gabrielle és Dwayne egyébként évekig próbálkoztak a gyermekáldás reményében, ám amikor belátták, hogy szerelük gyümölcse nem fog megfoganni természetes úton, segítségért folyamodtak. Sajnos a lombikbébi program sem hozott sikert nekik: nyolc beültetett embriót veszítettek el, így végül más megoldás után néztek, így jött képbe a béranyaság.

Rengeteg nővel – és nem csak hírességekkel – kapcsolatban érzik feljogosítva magukat az emberek, hogy azzal a kérdéssel nyaggassák őket, Akarsz babát?. A legtöbben, főképp azok, akik termékenységi problémákkal küzdenek, azt mondják, nem szeretnének, mert sokkal könnyebb ezt mondani, mint őszintén elmagyarázni, mi is a helyzet

– nyilatkozta Union egy korábbi, a People-nek adott interjújában.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek