Starity

Közel 20 év után szögre akasztja szárnyait! Adriana Lima búcsúzik a Victoria's Secrettől

2018. november 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves modell bejelentette, hogy többé nem vonul fel angyalszárnyakat viselve a Victoria's Secret Fashion Show-in.

hirdetés

Különleges nap volt a tegnapi, ugyanis ismét leszálltak az angyalok a Victoria's Secret kifutójára, ám egyikük – Adriana Lima – utoljára mutatta meg magát a népszerű és nagy múltú márka fehérneműiben.

Kedves Victoria! Köszönöm szépen, hogy megmutattad nekem a világot, megosztottad velem a titaidat, és legfőképpen azért vagyok hálás, mert nemcsak szárnyakat adtál nekem, hanem megtanítottál arra is, hogy kell velük repülni

– írta az Instagramon a modell, aki 1999-ben, 18 éves korában szerződött le a VS-hez, az idei pedig a 18. divatbemutató volt, melyen részt vett.

Nem sokkal a show előtt Adriana úgy nyilatkozott a People-nek, hogy az idei Fashion Show a karrierjének csúcspontja, és most is ugyanolyan izgatott, mint a legelső kifutóra lépése előtt volt sok-sok évvel ezelőtt. Elmondása szerint imádta a divatbemutatókat és örömmel volt tagja a Victoria's Secret elit csapatának, ugyanakkor a jövőben más projektekre kíván fókuszálni: olyan kampányokhoz szeretne csatlakozni, melyek a nőket támogatják szerte a világon.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek