Starity

Noah Cyrus úgy jellemezte legutóbbi kapcsolatát, mint élete legnagyobb hibáját

2018. november 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, az énekesnő még mindig keserű szájízzel gondol vissza előző kapcsolatára.

hirdetés

Noah Cyrus augusztusban kezdett találkozgatni Lil Xannel, ám amilyen nagy volt a fellángolás, olyan gyorsan ki is hunyt a szerelem a két előadó között, mi több, kígyót-békát mondtak egymásra a közösségi médiában. Az E! Online arról ír, hogy a WorldStarHipHop Instagram-fiók a közelmúltban feltett egy kérdést, miszerint „Milyen hibákat követtél el legutóbbi párkapcsolatodban, melyeket nem szeretnél megismételni újra?”, amire szép számmal érkeztek a válaszok. Többségében olyan feleleteket fogalmaztak meg a felhasználók, mint nem bíznának újra senkiben vagy nem mutatnák ki érzelmeiket, ám a legérdekesebbnek Noah bizonyult, aki azt írta,

A legutóbbi kapcsolatom maga volt a legnagyobb hiba.

Az énekesnő és a rapper néhány hete még együtt parádéztak az MTV Video Music Awards díjátadó gáláján, nem sokkal később azonban beállt köztük a mosolyszünet, ami azóta is tart. Lil egy interjúban úgy nyilatkozott, az egész viszony megrendezett volt: a lemezkiadó ezáltal akart egy kis hírverést csinálni Noah-nak; míg egy másik interjúban azt mondta, minden az ő hibája volt és még ma is együtt lennének, ha ő nem ront el mindent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek