Starity

Kiadót váltott Taylor Swift

2018. november 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek lejárt korábbi szerződése és új ajánlatot kapott, amire örömmel mondott igent.

hirdetés

Taylor Swift az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy kiadót váltott, miután lejárt szerződése a Big Machine Recordsnál. Még tinédzserkorában szerződött a lemezkiadóhoz és igen jó üzletet csinált, ugyanis a világ egyik legtöbbet kereső előadóművészévé nőtte ki magát – egy augusztusi becslés szerint jelenleg körülbelül 320 millió dollárnyi (~ 88 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik. Az énekesnő elárulta, hogy ezentúl a Universal Music Grouphoz tartozó Republic Recordshoz szerződött és saját bevallása szerint már nagyon várja az ott rá váró munkát.

A zene művészet. A művészet fontos és ritka. A fontos és ritka dolgok értékesek, azokat meg kell fizetni. Véleményem szerint a zene nem lehet ingyenes

– nyilatkozta Swift a The Wall Street Journalnak még 2014-ben, és még abban az évben levetette zenéit a Spotifyról, hogy azok ne lehessenek ingyenesen streamelhetőek, tavaly nyáron azonban megváltoztatta álláspontját és visszatetette dalait a szolgáltatóra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek