Starity

Itt van, amire vártál! Megérkezett az Oroszlánkirály filmjének trailere

2018. november 26. 07:07   |   Szerző: fht112

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ismert és sokak által kedvelt Walt Disney-mese remake-je jövő nyáron érkezik a mozikba. A sztori a régi, viszont a képi világ lenyűgözően új.

hirdetés

Az Oroszlánkirály-rajongók minden bizonnyal már tűkön ülnek a 2019 nyarán mozikba kerülő új remake-nek hála. Jon Favreu (A Vasember, Dzsungel könyve) újragondolt filmjében a legmodernebb CGI tehnológiával álmodják vászonra az egykor kasszasikert hozó Walt Disney-mese főszereplőit.

Az 1994-ben napvilágot látott Oroszlánkirály akkoriban óriási siker volt, az év legnézettebb filmje lett, valamint a 3. legnagyobb bevételt hozta az animációs filmek kategóriájában. A mese mára világszerte ismert dalait Elton John szerezte, a filmzene pedig Hans Zimmer munkája, amiért arany szobrot vehetett át.

Az élő környezetben számtógéppel meganimált szereplők hangjait csupa híresség adja majd: Simbát Donald Glover, Nalát pedig Beyoncé kelti életre. Mufasa karakteres hangja továbbra is James Earl Jones marad.

A trailer sok jóval és gyermekien nosztalgikus érzésekkel kecsegtet. Addig is pedig Hakuna matata!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek