Starity

Hálaadás napján veszítette el édesanyját a népszerű amerikai műsorvezetőnő, Oprah Winfrey

2018. november 26. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vernita Lee halálának hírét a család hivatalosan is megerősítette – a hölgy 83 éves volt.

hirdetés

Vernita (balra) és Oprah (jobbra) kapcsolata sosem volt felhőtlen

Ugyan Oprah Winfrey egyelőre nem kommentálta a családját ért tragédiát, a rokonok megerősítették, hogy a hírek igazak: a műsorvezetőnő édesanyja hálaadás napján elhunyt.

Anya és lánya kapcsolata egyébként sosem volt felhőtlen: Vernita Lee 1935-ben Mississippiben született és viszonylag korán egymásra találtak Vernon Winfrey-vel. Lányuk, Oprah 1954-ben látta meg a napvilágot, Vernitának azonban nem volt módja felnevelni a kislányt, ugyanis Milwaukee-ba költözött, ahol szobalányként kereste a kenyérre valót, miközben gyermekét édesanyja nevelte Oprah hatéves koráig. Vernita és Oprah 1990-ben, a kamerák előtt békült ki egymással.

Vernitának összesen négy gyermeke született élete során – Jeffrey Lee 1989-ben, Patricia Lee Lloyd pedig 2003-ban hunyt el; egyetlen túlélői Oprah Winfrey és Patricia Amanda Faye Lee. Érdekesség, hogy utóbbiról lemondott édesanyja még a születésekor, csak később vette fel vele a kapcsolatot.

Vernita (középen) halála után ketten maradtak a testvérek: Patricia (balra) és Oprah (jobbra) I Fotó: Harpo, Inc.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek