Starity

Paris Hilton nyilvánosságra hozta, mi vezetett eljegyzése felbontásához

2018. november 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőkeség bár csalódott, amiért füstbe mentek a tervei, mégis úgy érzi, helyesen döntött.

hirdetés

Nagy port kavart a médiában amikor kiderült, hogy Paris Hilton felbontotta Chris Zylkához fűződő eljegyzését. A szakítás annak ellenére is megviseli az örökösnőt, hogy ő tett pontot a kapcsolat végére, hiszen abban a hitben élte mindennapjait a színész mellett, hogy vele végre megkapja az oly' régóta vágyott happy endet.

Amikor szerelembe esek, az mindig nagyon gyorsan történik és elsöprő erejű, akár a forgószél. Ez a kapcsolat pontosan ilyen volt

– nyilatkozta Paris a The Talk című műsorban, majd így folytatta:

Mindig imádtam a Disney-történeteket és a tündérmeséket és azt gondoltam, én is révbe érek, de idővel beláttam, nem helyes a döntésem. Mindazonáltal a legjobbakat kívánom Chrisnek, egy nap pedig igenis szeretnék férjhez menni és gyerekeket szülni, de jelenleg önmagamra és a munkámra koncentrálok.

Paris és Chris jó párost alkottak, nagyon szerették egymást, de Paris tudta, hogy számára nem Chris a nagy Ő és képtelen volt végigcsinálni az esküvőt, miközben így érez

– nyilatkozta a szakítás kapcsán egy bennfentes, egy másik pedig így fogalmazott:

Senkit nem lepett meg a szakításuk híre, Paris barátai biztosak voltak abban, hogy végül visszalép, ott volt a levegőben. Senki nem hitte igazán, hogy megvalósul az esküvő.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek