Starity

Két hónappal az eljegyzésük felbontása után újra randizik Ariana Grande exe

2018. december 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A komikus nem lógatja többé az orrát volt menyasszonya után – visszatért a „randipiacra”.

hirdetés
Két hónappal az eljegyzésük felbontása után újra randizik Ariana Grande exe

Ariana Grande két hónappal ezelőtt bontotta fel Pete Davidsonhoz fűződő eljegyzését, ami annak ellenére is nagyon megviseli, hogy ő döntött a kapcsolatból való kilépés mellett. Viszonyukat legújabb, thank u, next című szerzeményében is megemlíti és nem titok, hogy nagy szerelem volt az övék még ha nem is tartott sokáig a fellángolás és belátta, elsietett lépés lenne most férjhez mennie, miközben volt barátját, Mac Millert gyászolja.

Pete az elmúlt hetekben több ízben is szóvá tette kapcsolatukat a Saturday Night Live keretein belül és saját elmondása szerint a történtektől függetlenül a legjobbakat kívánja Arinak. Megtudtuk ugyanakkor, hogy a komikus mostanra továbblépett és egy ideje ismét randevúzik, ám arról egyelőre nincs információ, van-e valaki különleges az életében vagy randevúról randevúra jár.

Tudom, hogy sokan kíváncsiak vagytok a szakításomra, de az igazság az, hogy ez nem a ti dolgotok és van az úgy, hogy a dolgok nem működnek, de ez rendben is van így. Ariana csodálatos, erős személyiség, és én őszintén kívánom neki, hogy legyen boldog

– nyilatkozta egy ízben Davidson.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek