Starity

Joe Alwyn nem kér senki tanácsából, ha Taylor Swiftről van szó

2018. december 08. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész továbbra is nagyon visszafogott, ha a magánélete kerül terítékre.

hirdetés

Fotó: The Cut Illustration

Joe Alwyn immár több, mint másfél éve él boldog párkapcsolatban Taylor Swifttel, ám kapcsolatukat olyan szinten óvják a nyilvánosságtól, hogy szinte semmit nem lehet tudni arról, milyen komoly is kettejük viszonya. A színészt nemrég az Esquire magazin interjúvolta meg, a beszélgetés során pedig az újságíró a magánéletére szerette volna terelni a szót, de Joe hamar leszerelte őt.

Nem érdekel senki véleménye, mert tudom, hogyan érzek. Azt hiszem, van egy nyilvánvaló pont, ahol az ember tudja, mit kellene vagy mit szeretne megosztani a nyilvánossággal és mit nem

– zárta rövidre a témát.

Érdekesség, hogy ez a második alkalom volt, hogy egy zsurnaliszta bepróbálkozott nála és szerelmi élete felől érdeklődött. Korábban így fogalmazott Taylorhoz fűződő szerelméről a brit Vogue-nak:

Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek kíváncsiak életemnek ezen oldalára, de úgy gondolom, eddig sikerült a magunkénak megtartanunk a magánéletünket... ami azt illeti, szívesen beszélnék inkább a munkámról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek