Starity

Hailey Baldwin kifakadt

2018. december 09. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves modell az Instagramon adott hangot abbéli véleményének, miszerint a közösségi média felületei rossz hatással vannak a mentális egészségre.

hirdetés

Az, amikor elhagyom egy időre az Instagramot, a világ legjobb dolga. Amikor szünetet tartok és nem látogatom az oldalt, sokkal boldogabbnak érzem magam... de abban a percben, amikor ismét fellépek, rögtön elfog a szorongás, a szomorúság, amit fel kell dolgoznom

– írta a Story részlegben közzétett posztjában a szőkeség, majd szót ejtett az Instagram pozitív oldaláról is, miszerint jó arra használni a platformot, hogy kapcsolatot tartson ismerősökkel, ám a negativitás így is túlsúlyban van.

A negativitás hangosan ordít. (...) Nehéz az embernek a jóllétére fókuszálnia, amikor minden egyes alkalommal, amikor megnyitja az Instagramot, valaki a munkája, a magánélete vagy az életében jelen lévő egyébként pozitív jellegű dolgok miatt zaklatja. Nem hiszem, hogy olyan életet kellene élnünk, ahol az ember idegenek véleményére ad, akik olyan dolgokba ütik bele az orrukat, amihez nincs is semmi közük. Visszább kéne vennünk és realizálni magunkban, hogy több szeretetet és bátorítást kellene továbbadnunk másoknak, ahelyett, hogy folyton elcsüggesztjük őket és ítélkezünk felettük. Nem fogom hagyni, hogy az emberek azt éreztessék velem, rosszat teszek, amikor élvezem az életet és boldog vagyok. Elég gyűlölet és fájdalom van a világban, az utolsó dolog, amire szükségünk van az a még több negativitás, gyűlölet és viszály.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek