Starity

Joe Jonas szerint öccse, Nick Jonas és Priyanka Chopra egymásnak lett teremtve

2018. december 09. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A DNCE frontembere szerint öccse és a színésznő házasságkötése csodálatos élmény volt, a szerelmesek pedig tökéletesen passzolnak egymáshoz.

hirdetés

Nick Jonas alig egy hete vette feleségül szerelmét, Priyanka Choprát Indiában. A sztárpár két, egymástól különböző szertartás keretein belül mondta ki a boldogító igent, az esemény kapcsán pedig most megszólalt a vőlegény bátyja, Joe Jonas is, aki menyasszonyával, Sophie Turner színésznővel érkezett az esküvőre.

Látni Nick arcát, amikor először találkoztak; amikor Priyankáról mesél, aztán valóban találkozni Priyankával, megismerni őt és látni, milyen csodálatos ember... ezek olyan pillanatok, amikor megbizonyosodtam róla, az ő egymásra találásuk a mennyekben köttetett

– nyilatkozta Joe az Entertainment Tonightnak.

Az énekes elárulta, számára az indiai szertartás nagyon különleges élmény volt, hiszen korábban nem volt alkalma ilyenen részt venni és nemcsak ő, de az egész vendégsereg a könnyeivel küzdött alatta.

Fotó: RAJAT GUPTA/EPA-EFE/REX/Shutterstock

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek