Starity

Megosztotta egy éve cipelt súlyos titkát Sarah Hyland

2018. december 11. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színésznő a Self magazinnak adott interjújában nyílt meg és mesélt a vele történtekről.

hirdetés

Évek óta köztudott, hogy Sarah Hyland veseelégtelenséggel küzd, melynek következtében 2012-ben szervátültetésen esett át – édesapja, Edward James Hyland alkalmasnak találtatott, így ő szolgáltatta a színésznőnek a donorszervet. Sarah nemrég megosztotta, hogy nem véletlenül betegeskedett az elmúlt egy évben, ugyanis szervezete öt év után tavaly kilökte a vendégszervet, így ismét átesett egy átültetésen – ezúttal öccse, Ian Hyland ajánlotta fel neki egyik veséjét, hogy megmentse életét.

Sarah bevallotta, hogy mély depresszióba esett azután, hogy szervezete elutasította édesapja veséjét – önmagát ostorozta a kudarcért.

Amikor egy családtagod a felajánlásával második esélyt ad neked az életre, és mégsem sikerül, az majdnem olyan, mintha a te hibád lenne. Pedig nem miattad történik. Sokáig foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, mert nem akartam elbukni a testvérem veséjét, ahogy azt az apukáméval tettem

– nyilatkozta a barna hajú szépség, akit az évek során összesen tizenhat alkalommal műtöttek meg vese diszplázia, endometriosis és sérv miatt.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek