Starity

Courtney Love távoltartási végzést kért menedzsere ellen

2018. december 13. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hole frontasszonya besokallt és a bírósághoz fordult segítségért menedzserével vívott csatája kellős közepén.

hirdetés

Fotó: Gregg DeGuire/WireImage; Sam Deitch/BFA/REX/Shutterstock

Courtney Love mindig is híres volt balhéiról, ám az elmúlt években azt hihettük volna, lassan elcsitul a vihar körülötte. A közelmúltban azonban ismét összecsaptak a színész-énekesnő feje fölött a hullámok, amikor volt veje, Isaiah Silva nyilvánosan megvádolta azzal, hogy lányával, Frances Bean Cobainnel az életére törtek. Az ügyben Love menedzsere, Sam Lutfi is érintett, aki ellen most a szőkeség távoltartási végzésért folyamodott, kérését pedig tegnap helyben hagyta a bíróság, azaz a férfi annak visszavonásáig 100 méternél közelebb nem mehet Franceshez, Courtney-hoz, valamint testvéréhez, Jaimee-hez.

A People úgy tudja, Courtney azért fordult a bírósághoz, mert elmondása szerint Sam e-mailben, SMS-ben és telefonon is zaklatta őt és a családját, mivel további juttatásokra tartott igényt szolgálataiért cserébe, melyet a Love-Cobain família nem kívánt neki megadni.

Courtney egyébként májusban bontott szerződést Sammel, amikor volt veje, Isaiah beperelte őket és azt állította, betörtek hozzá és megpróbálták ellopni tőle azt a felbecsülhetetlen értékű, 1959-es Martin-gitárt, melyen Frances néhai apja, a Nirvana frontembereként ismert Kurt Cobain játszott egyik utolsó fellépésén 1993-ban. A hangszer elorozásának gondolata is elborzasztotta Silvát, ugyanis az jogilag az ő tulajdona, miután volt felesége nászajándékba adta neki, a válás során pedig hivatalosan is lemondott róla.

Silva Love, Cobain és Lutfi mellett megemlíti továbbá a 13 okom volt sztárját, Ross ButlertJohn Nazarian magánnyomozót és Michael Schenk zenészt is, mint a lehetséges résztvevőket az ellene indított hadjáratban, a csoportot pedig betöréssel, rablással, szexuális bántalmazással, emberrablással, gyilkossági kísérlettel, fenyegetéssel, illegális fogvatartással, zsarolással, követéssel, szándékos megfélemlítéssel, érzelmi zsarolással és birtokháborítással vádolja.

Ami Sam Lutfit illeti, a 2000-es években ő volt Britney Spears menedzsere is – együttműködésük során került sor az énekesnő idegösszeomlására és számtalan alkalommal volt kórházban is ezidő alatt. Munkakapcsolatuk csúnya véget ért, miután a férfi három éven át cirkuszolt Spearsszel, akit kifizetetlen munkabér miatt perelt, emellett kártérítést követelt azért is, mert a popkirálynő édesapja, Jamie Spears megütötte, édesanyja, Lynn Spears pedig rágalmazta őt 2008-as könyvében. Az ügy végére 2012 novemberében került pont, amikor a bíróság elutasította Lutfi a Spears családdal szemben felállított követeléseit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek