Starity

Dream Kardashian egy igazi cukorfalat!

2018. december 15. 22:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rob Kardashian a kislányáról posztolt egy cuki fotót, mégpedig a 31. születésnapján. Az apuka büszkén tartja a karjaiban a kétéves csemetéjét, aki már igazi kishölggyé cseperedett.

hirdetés
Dream Kardashian egy igazi cukorfalat!
Fotó: Rob/Instagram

Hogy elrepült az idő! Úgy tűnik, mintha csak tegnap született volna, Rob Kardashian és Blac Chyna kislánya, Dream, pedig ez már 2016 novemberében történt. A büszke apa nagyon örül, hogy újra magához ölelheti a kislányát a 31. születésnapján – írja a Hollywoodlife.

Dream a szülei tökéletes kombinációja és a mosolyából úgy tűnik, ő a legboldogabb gyermek a világon. Akármennyire rossz a szülők kapcsolata, szerencsére ez nem árnyékolja be a gyermekük nevelését. Rob előszeretettel posztol a kislányáról és az egyik fotója alá büszkén írta:

Az én babbbbbyyyyyym

Rob/Twitter

Rob nagyon sok tekintetben olyan, mint az apám – a humorérzéke, a természete és a család iránti szeretete. Apának látni egyszerűen csodálatos volt!

 – írta Khloe szeretetteljesen a kisöccséről.

Az apám mindent megtett a gyerekeiért, és a bátyám ugyanúgy viszonyul Dreamhez. Büszke vagyok rá! Csak boldoggá akarja tenni a kislányát!

– folyatta Koko az oldalán. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek