Starity

Kim Kardashian ki nem állhatja férje nyilvános balhézásait

2018. december 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim bár nem nézi jó szemmel Kanye vitáit, mindennek ellenére kiáll mellette és támogatja őt.

hirdetés

Azt hinné az ember, kapcsolatukban Kanye West az elnézőbb fél Kim Kardashiannal szemben, ám nagyon úgy fest, hogy fordítva áll a dolog. A rapper ugyanis időről időre nyilvános szóváltásokba keveredik, amit felesége bár nem jó szemmel néz, mégis mellette áll, legyen szó bármiről is.

Az elmúlt években Kanyének igen sok szakmabelivel meggyűlt a baja Taylor Swifftől kezdve Ariana Grandén át Drake-ig. Ezúttal utóbbival viszálykodik, ugyanis a napokban azt állította, a rapper megfenyegette őt és a családját, és véleménye szerint Drake nemcsak veszélyes, de egyenesen azzal vádolta őt, köze van XXXTentacion halálához is.

Kim a nyilvánosság előtt mindig támogatni fogja Kanyét. Hisz abban, hogy feleségként ez a dolga. Ők egy csapatban játszanak és mindig ki fog állni érte, mellette, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy Kanye drámája ne hatna rá negatívan. Ki nem állhatja, amikor Kanye balhét generál. Ez nagyon stresszes időszak számára, mert nem tudja, mikor lesz ennek vége és legközelebb mit talál ki Kanye. Nincs hatalma a férje közösségi médiás vitái felett

– nyilatkozta a People-nek egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek