Starity

Itt vannak az első képek Selena Gomezről, mióta elhagyta a kórházat

2018. december 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wolves énekesnője hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot, miután kórházba került.

hirdetés

Fotó: Instagram

Selena Gomez októberben vonult be egy New York-i kórházba, ahol pszichoterápián vett részt mentális egészsége és jólléte érdekében. A 26 éves színész-énekesnő egy hónappal később, novemberben hagyta el az őt kezelő intézményt – ahova egyébként továbbra is visszajár majd a kontrollok miatt –, ám azóta sem mutatkozott a nyilvánosság előtt, egészen mostanáig.

Selly tegnap a Kalifornia állambeli Big Bearben töltött némi minőségi időt közeli barátaival, akik között jelen volt a Varázslók a Weaverly helyből-beli kolléganője, Bailee Madison is. Az énekesnőről és barátairól több fotó is felkerült a világhálóra, így a rajongók a maguk szemével bizonyosodhatnak meg róla, hogy aggodalomra nincs ok: Selena jól van és láthatóan visszatért korábbi jókedve is.

Fotó: Instagram

Felfrissültnek érzi magát. Sokkal jobban van mind fizikailag, mind szellemileg. Mindig körülötte vannak a hozzá legközelebb álló barátnők és gyakran áthívja őket és egyéb barátait, hogy töltsenek egy kis időt nála, az otthonában

– nyilatkozta egy bennfentes, szavai pedig szavahihetőnek is tűnnek, hiszen az utóbbi időben Gomez valóban a barátaival töltötte ideje nagy részét, még a PUMA számára fotózott kollekciója fotózásán is jelen voltak, kapcsolatukról pedig így fogalmazott:

Nem is tudom, mi lenne velem a barátaim nélkül. Megmentették az életemet, mellettem álltak a hullámvölgyekben.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek