Starity

Most már biztos! Filmre viszik A fiúknak, akiket valaha szerettem második részét is

2018. december 20. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Netflix hivatalos formában is megerősítette, hogy folytatást kap a Jenny Han nagy sikerű regénysorozatán nyugvó, idén nyáron bemutatott adaptáció.

hirdetés
Most már biztos! Filmre viszik A fiúknak, akiket valaha szerettem második részét is

Augusztusban mutatta be a Netflix A fiúknak, akiket valaha szerettem című filmet, ám már azt megelőzően is pletykálták, hogy készül egy folytatás a történethez. A híreszteléseket mindazonáltal nem kommentálta sem a film szereplőgárdája, sem a Netflix – egészen mostanáig. A streaming szolgáltató levél formában adott ki nyilatkozatot, melyben megerősítette: jön a második rész!

A rajongóknak, akiket valaha szerettem. Hiányoztok! Tudom, még csak néhány hónap telt el és esküszöm, nem állt szándékomban kerülni titeket, egész egyszerűen nem tudtam, hogyan válaszoljam meg a kérdéseiteket anélkül, hogy hazudnék nektek. Az igazság nem mindig egyszerű vagy egyértelmű, és ahogy mind jól tudjuk, a kapcsolati szerződések könnyűszerrel bonyolultakká válhatnak. De a levelek úton vannak... ez biztosan igaz. A fiúknak, akiket valaha szerettem folytatása hamarosan megérkezik a Netflixre

– olvasható a közleményben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek