Starity

Rövidesen oltár elé áll Kylie Jenner és Travis Scott

2018. december 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévésztár és a rapper nagy valószínűség szerint néhány hónapon belül kimondja a boldogító igent.

hirdetés

Kylie Jenner és Travis Scott kapcsolata 2017 áprilisában vette kezdetét, ám a viszony hamar komolyra fordult, hiszen a Keeping Up With the Kardashians sztárja teherbe esett, idén februárban pedig egészséges kislánynak adott életet Stormi Webster személyében. A Rolling Stone magazin nemrég Scott-tal készített interjút, a beszélgetés során pedig óhatatlanul is a rapper magánéletére terelődött a szó, aki megerősítette: rövidesen feleségül kívánja venni Jennert, valamint szót ejtett kapcsolatuk kezdeti szakaszáról is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Eljutottam arra a pontra, amikor képes vagyok kimondani: Szükségem van Kylie-ra ahhoz, hogy rendesen működjek. Ő az igazi!. Hamarosan összeházasodunk. Addig kicsit össze kell szednem magam, mert ütős lánykérést tervezek

– magyarázta Travis, majd bevallotta: kapcsolatuk kezdetén azt hitte, csak futó kaland lehet köztük Kylie-val, semmi több.

Két kölyök voltunk, akik csak összejártak kufircolni. Talán az első héten az ember még nem is tudja, hogy ez az egész csak egy fellángolás vagy több annál. Aztán a második héten azon kapja magát az ember, hogy Hűha, még mindig beszélünk. Én írok, ő válaszol, aztán megint én jövök.. Sosem fogytunk ki a közöss témákból. (...) Amikor Kylie terhes lett, mindketten azt éreztük, hogy ez az egész különleges köztünk, és amúgy is beszéltünk már a gyerekvállalásról.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A rapper elárulta, legjobban az fogta meg Kylie-ban, hogy hírneve ellenére két lábbal a földön járó, értelmes lány, aki felnőttként kezeli a dolgokat. Az utóbbi hetekben ők ketten folyton férjként és feleségként hivatkoztak magukra, így megkezdődtek a találgatások azt illetően, hogy esetleg eljegyezték egymást, netán össze is házasodtak. A kérdésre még Kylie nővére, Kim Kardashian sem tudta a választ, amikor a közelmúltban a Busy Tonightban faggatták arról, milyen is a kapcsolati státusza a húgának.

Őszintén szólva nem tudom... Ők a legcukibbak! Véleményem szerint imádják egymást és tündéri kis családjuk van. Szívem szerint azt mondanám, nem házasok, csak aranyosak és azért szólítják ezeken a beceneveken egymást.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie nagyon boldog Travisszel, de egyelőre nem házasok. Szóba került már köztük a házasság, de jelenleg nem úgy tűnik, hogy szerveznék az esküvőt. Mindketten Stormi nevelésével vannak elfoglalva és imádnak szülők lenni. Kylie nagyon jó édesanya. Állandóan Stormiról beszél és igyekszik annyi időt tölteni vele, amennyit csak lehetséges

– idézi a People egy bennfentes szavait.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek