Starity

Rupert Grint ki akart szállni a Harry Potter-filmekből! Még most is úgy érzi, bizonyítania kell

2018. december 29. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színész bevallotta, annak idején óriási nyomás nehezedett rá és kollégáira, ami miatt úgy érezte, szeretné maga mögött hagyni a franchise-ot.

hirdetés

Rupert Grint tíz éven át alakította Ron Weasley-t a Harry Potter-sorozatban, a szerep pedig világhírnevet és igen szép bevételt hozott számára, ugyanakkor elmondása szerint nagy lemondásokkal is járt. Egy ponton túl úgy érezte, nem bírja tovább és szeretett volna továbbállni, végül azonban mégis kitartott.

Voltak időszakok, amikor komolyan elgondolkoztam a felmondáson. A Harry Pottert forgatni óriási áldozatokkal járt. Nagyon fiatal koromtól kezdve nagyon hosszú ideig dolgoztam, és határozottan emlékszek egy, a forgatások közötti hosszabb szünetre, amikor elgondolkoztam azon, vissza akarok-e egyáltalán menni. (...) Miután befejeződött a forgatás, szürreális élmény volt búcsút inteni a varázsvilágnak. Kicsit elveszettnek éreztem magam nélküle. Nagyon fiatalon jutottam a csúcsra, de nincs ezzel baj. Nevetséges lenne azonban azt feltételezni, hogy ez a fajta siker megismételhető

– magyarázta a Guardiannak adott interjújában a színész, aki a mai napig úgy érzi, bizonyítania kell rátermettségét.

Sosem voltam túlságosan ambíciózus. Úgy gondolom, mindig is volt egy részem, ami – különösen a Harry Potter befejezése után –, de bizonyítani akart. Bizonyítani akartam magamnak, ugyanakkor természetemnél fogva nagyon is bizonytalan ember vagyok. (...) Annak idején küzdöttem a Harry Potter előtti életemre való visszaemlékezéssel. Azt hiszem, út közben kicsit elveszítettem önmagamat. Amikor beüt a hírnév, majdnem az általad játszott karakterré válsz, még ha nem is vagy az. (...) Ami az anyagiakat illeti, fogalmam sincs, mennyit kerestem a Harry Potterrel. Meg sem tudnám saccolni. A pénz sosem motivált igazán.

Fotó: Warner Bros. Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek