Starity

Újabb mosolyszünet: November óta nem találkozott Zayn Malik és Gigi Hadid

2019. január 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, baj van a Paradicsomban, ugyanis a szerelmespár jó ideje nem találkozott már.

hirdetés

Fotó: Vogue

Zayn Malik és Gigi Hadid kapcsolatuk elején még boldogan pózoltak együtt, később azonban úgy döntöttek, jobban teszik, ha kicsit visszavesznek és a magánéletüket valóban privátként kezelik. Két év együttjárás után aztán tavaly márciusban kiderült, hogy szakítottak, a következő hónapban azonban már ismét együtt csípték el őket a lesifotósok és új esélyt adtak maguknak. Sajnos úgy tűnik, viszonyuk „elfáradhatott”, ugyanis sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi hónapokban nem nagyon mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, az ünnepeket is külön töltötték és a lesifotósok is hiába szerették volna héjaként rájuk vetni magukat – hiába.

Egy, a párhoz közel álló barát elárulta az E! Online-nak, miszerint Zayn és Gigi „szünetet” tartanak – november óta nem látták egymást, de egyelőre szó sincs újabb szakításról.

Úgy gondolják a távolság a legjobb most nekik a kapcsolatuk szempontjából. Mindketten önmagukra és a karrierjükre koncentrálnak. Zayn az elmúlt időszakot a stúdióban töltötte az új dalainak rögzítésével, Gigi pedig önmagával törődik, mivel beosztása lelassult most, hogy maga mögött tudhatja a Victoria's Secret Fashion Show-t

– nyilatkozta a bennfentes, majd így folytatta:

Jelenleg teljesen különböző pontján tartanak az életüknek, és úgy döntöttek, igenis szükségük van arra, hogy kicsit távol legyenek egymástól. Továbbra is tartják a kapcsolatot, és remélik, hogy a dolgok jól alakulnak majd, de a kapcsolatuk folyamatosan hullámvölgyben van.

Fotó: Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek