Starity

Rubint Réka kiosztotta az őt kritizálókat

2019. január 11. 15:03   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fitneszguru pár nappal ezelőtt utazott a Maldív-szigetekre 58 emberrel az Alakreform tábor keretein belül. Rékát már többször vádolták meg azzal, hogy retusálja fotóit, így egy retusálatlan képpel tette helyre a kételkedőket.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Réka Schobert (@rekarubint) on

Ez a fotó azoknak, akik csak annyit tudnak kiköhögni magukból, hogy minden fotóm Photoshop. Bocs! Erről most lemaradt! A talpam azért koszos, mert egész nap mezítláb sétálunk a szigeten! Ja! És “s*ggbugyit” sem vettem most fel a fürdőruha fölé! Ez a valóság! Meg az elmúlt 26 év! Lehet felhúzni a cipőmet, oszt csinálni! Hajrá! Ezt csak azokért, akik annyira utálnak, hogy mégis mindig engem lesnek.

– írta a képe alá Rubint Réka.

A fitneszedző a Bors magazinnak nyilatkozott a posztjával kapcsolatban, elmondta, hogy rengeteget vádolják meg őt, és hogy ezeknek a támadásoknak semmi valóságalapja nincs.

Sok hülyeség mellett, a múltkor már azt is kitalálták rólam, hogy azért kerek a fenekem, mert „fenékemelős” bugyit hordok. Nyilván egy idő után már én sem tudom figyelmen kívül hagyni azt, hogy egyesek képtelenek megemészteni, hogy igen, 41 évesen, három gyerek édesanyjaként így nézek ki, hogy szerelemben élek a férjemmel, a családommal, a munkámmal, jól érzem magam a bőrömben, és szeretem az életemet.

– nyilatkozta a Borsnak, majd így folytatta:

Szerintem először mindenki álljon meg a tükör előtt, és nézzen szembe a valósággal. Soha életemben nem bántottam senkit, mindig az motivált, hogy segítsek. Lehet példát venni erről, vagy el lehet jönni, és végigcsinálni a kilencvenperces óráimat, vagy utazási irodákat megszégyenítő, hatvanfős tábort szervezni az Indiai-óceánra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek