Starity

Harry Styles feldolgozta a Nirvana slágerét – az énekest szétszedték a rajongók

2019. január 14. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, sokan nem tudják félretenni Styles popénekesi múltját – kapott hideget-meleget, amiért hozzányúlt a mostanra klasszikus státuszba ért dalhoz.

hirdetés

Tokióban való tartózkodása alatt Harry Styles tegnap este csatlakozott egy zenekarhoz és a közreműködésükkel előadta a Nirvana 1991-es slágerét, a Smells Like Teen Spiritet, ezzel is bizonyítva, hogy bizony nemcsak a popzenei szcénában állja meg a helyét, de egy rockzenei klasszikust is könnyűszerrel a magáévá képes tenni.

Sajnos azonban az 1994-ben, a frontember tragikus halála után feloszlott zenekar rajongóinak többsége negatív kritikákkal illette az énekest, mondván, hogy jobb lett volna, ha hozzá sem nyúl a dalhoz, melyet egyébként 2014-ben a valaha írt legjobb dalnak választottak, 2015-ben pedig a legikonikusabb szerzemény titulussal illettek.

Kurt Cobain forog a sírjában. / Ezért lett öngyilkos. / Soha ne merjétek őt egy lapon emlegetni Kurt Cobainnel! / Harry hangja nem elég energikus. Talán akkor kéne újra megpróbálkoznia a dallal, ha már leereszkedtek a heréi...

– csak hogy néhányat említsünk a csípősebbnél csípősebb beszólások közül.

Kurt Cobain rajongói egyébként is látványosan lázonganak, amikor egy-egy előadó megpróbál bálványuk szintjére emelkedni, holott köztudott, hogy maga Cobain is szívesen dolgozta fel általa kedvelt előadók slágereit. Harry tehetségét bizonyítja azonban, hogy a 1975 frontembere, Matt Healy a közelmúltban ajánlotta fel neki, hogy szívesen lenne a producere következő albumának, azt azonban nem tudni, az énekes válaszolt-e neki és amennyiben igen, elfogadta-e a nagylelkű ajánlatot avagy sem.

via Alternative Press & Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek