Starity

Izgalmas bejelentést tett Tom Cruise: További két Mission: Impossible-film jön még!

2019. január 16. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Golden Globe-díjas színész közel a 60-hoz is bevállalja a nyaktörő mutatványokat.

hirdetés

Úgy tűnik, a Paramount igencsak elégedett Tom Cruise teljesítményével, ugyanis a tavaly nyáron bemutatott Mission: Impossible – Utóhatás sikerén felbuzdulva további két részt rendelt be a már amúgy is hatrészes franchise-hoz. Az E! Online úgy tudja, a részeket szorosan egymás után forgatják majd az utóbbi két epizódot jegyző Christopher McQuarrie direktor vezénylésével; a hetedik részt 2021-ben, a nyolcadikat pedig 2022-ben mutatják be a mozik. A hírt mind McQuarrie, mind Cruise hivatalosan is megerősítette.

Az újabb két rész híre bizonyára nem lehet meglepő a filmsorozat rajongóinak számára, hiszen a tavaly bemutatott, Utóhatás alcímet viselő film 791 millió dollárt hozott a készítők konyhájára, ráadásul vasárnap a Critics' Choice Awardson elvihette a legjobb akciófilmért járó trófeát.

Ami Tomot illeti, a színész aligha panaszkodhat unalomra az elkövetkező időszakban, ugyanis a Mission: Impossible-filmek mellett a Top Gun folytatásán dolgozik – jelenleg is Kaliforniában forgat. Érdekesség, hogy a Top Gun: Maverick címet viselő műhöz is van köze a fent említett rendezőnek, aki 2008-ban a Valkűr, 2012-ben a Jack Reacher, 2014-ben A holnap határa, 2016-ban a Jack Reacher: Nincs visszaút, 2017-ben pedig A múmia című produkciókon dolgozott együtt Cruise-zal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek