Starity

A felismerhetetlenségig megváltozott Megan Fox! Így még tutira nem láttad a színésznőt!

2019. január 16. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves filmsztárt Dél-Koreában csípték el a lesifotósok új filmje forgatási szünetében.

hirdetés

A mindig dögös Megan Fox ezúttal sokkal szolidabb szerepben bizonyíthat, ugyanis ezúttal valóban a tehetségén, nem pedig irigylésre méltó külsején lesz a hangsúly. A színésznő jelenleg a Jangsa-ri 9.15 címre keresztelt filmet forgatja, ennek a műnek a kedvéért cserélte le ragyogó barna haját szőkére, aggodalomra azonban semmi ok, csupán parókát visel a forgatás alatt.

Így fest Megan az új filmben... I Fotó: YONHAP/EPA-EFE/Shutterstock

A fent említett filmben Megan Marguerite Higgins haditudósítót kelti életre, aki a New York Herald Tribune riportereként olyan jelentőségteljes eseményekről számolt be az olvasóknak, mint a második világháború, a koreai, valamint a vietnámi háború. Karaktere egyébként a valóságban is létezett, War In Korea: The Report Of A Woman Combat Correspondent címet viselő könyvének köszönhetően ő lett az első nő, aki Pulitzer-díjat nyert külföldi tudósításáért.

Fox szenvedéllyel viseltetik karaktere iránt, időt szánt arra, hogy tanulmányozza Higgins történetét és felkészüljön vizuális megjelenítésére

– nyilatkozta a Taewon Entertainment sajtóképviselője.

... és ilyen egy átlagos napon I Fotó: Instagram

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek