Starity

Asszisztensét perli Mariah Carey

2019. január 16. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új év újabb bonyodalommal kezdődik az énekesnő számára, miután nem látott más megoldást, mint vitás ügye jogi útra való terelését.

hirdetés

Fotó: Instagram

A People hozta le nemrég, miszerint beperelte korábbi asszisztensét, Lianna Shakhnazariant Mariah Carey. Az énekesnő azért szánta el magát erre a döntésre, mert a hölgy immár hosszú ideje zsarolta és zaklatta őt olyan videófelvételek napvilágra hozásával, melyeket titokban, a tudta és engedélye nélkül készített róla együttműködésük ideje alatt.

Carey szerződésszegésért, megbízói kötelezettség megsértéséért, zsarolásért és a magánélethez való jogának megsértéséért indított eljárást Shakhnazarian ellen, az őt ért kárt pedig hárommillió dollárra becsülte. A nőt egyébként 2015-ben vette fel Mariah csapata, feladata pedig az énekesnő üzleti, valamint magánjellegű ügyeinek lebonyolítása lett volna. Lianna még hozzáférést is kapott Mariah egyik számlájához, ám annak fedezetét saját hasznára is fordította, ezzel megrövidítve megbízóját, ráadásként pedig azzal fenyegetőzött, hogy eladja a birtokában lévő, az énekesnőre nézve kompromittáló felvételeket, a pénzből pedig házat vesz magának.

Lianna Shakhnazarian fenyegetései és cselekedetei túl nagynak találtattak ahhoz, hogy azok ignorálásra kerüljenek, ezért Mariah kénytelen pert indítani ellene. A korábbi asszisztense elleni bizonyítékok döntő jellegűek és nyomorúságosak, így azt várjuk, hogy mi kerülünk ki győztesként az eljárásból. Mariah sikerrel indul neki az évnek és folytatja észak-amerikai turnéját, valamint Vegasba is visszatér

– nyilatkozta az ügy kapcsán Carey egyik sajtóképviselője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek