Starity

Az énekest ért vádak miatt a Sony szerződést bontott R. Kellyvel

2019. január 19. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyesek szerint a Grammy-díjas előadó az őt ért vádak miatt le is húzhatja a karrierjét a WC-n.

hirdetés

A Lifetime csatorna Surviving R. Kelly, azaz Túlélni R. Kellyt címmel készített dokumentumsorozatot az énekesről, amelynek keretein belül fókuszpontjába azokat a vádakat állította, melyekről évek óta suttognak Hollywoodban, nevezetesen, hogy R. Kelly kiskorúakat rontott meg, nem is beszélve arról, hogy állítólag szexrabszolgákat tart. A műsort követően nemcsak a média, hanem a hatóságok is felkapták a fejüket és nyomozás indult az előadó ellen, az E! Online pedig úgy értesült, lemezkiadója, a Sony kölcsönös megállapodást kötött az énekessel fennálló szerződésük felbontását illetően.

Kelly egyébként mindent tagad, ám mindeddig nem állt ki a nyilvánosság elé, csupán képviselőin keresztül üzent a rajongóknak. Kollégái közül többen is mélyen elítélik az énekest, aminek hangot is adtak – John Legend, Lady Gaga és Cara Delevingne az elsők között voltak, akik hivatalosan is felvállalták, mit gondolnak és útjára indították a #MuteRKelly kampányt, melynek keretein belül meg kívánják vétózni, hogy Kelly karrierje továbbra is felfelé íveljen, így el szeretnék érni, hogy dalai eltűnjenek a streaming szolgáltatók kínálatából.

1000%-osan ezek mellé a nők mellé állok, hiszek nekik és tudom, szenvednek, fájdalmaik vannak és igen erősen érzem, hogy hangjukat meg kell hallani, mondanivalójukat pedig komolyan kell venni

– magyarázta Gaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek