Starity

Megszólalt a vádak kapcsán R. Kelly volt felesége és lánya

2019. január 22. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Friss interjújában az énekes exfelesége beismerte, hogy R. Kelly bizony pontosan olyan, amilyennek áldozatai beállítják őt.

hirdetés

R. Kellynek lesz majd miért felelnie a bíróságon, amennyiben komolyabbra fordul az ügye és bizonyítania kell, hogy az ellene felhozott vádak hamisak, ugyanis számtalan áldozata után volt felesége, Andrea "Drea" Kelly és lánya, Joann "Abi" Kelly is megszólalt a Good Morning Britain című műsor keretein belül.

Fotó: Good Morning Britain

Pusztító erővel hatottak rám a vádak, mert két sapkát is viselek: nem csupán túlélőként vagyok itt jelen, hanem mint az ő három gyermekének édesanyjaként is

– kezdte Andrea, aki 1996 és 2009 között volt az előadó felesége.

Nem hiszem, hogy az emberek számára világos az, hogy két emberre lehet őt osztani: ott van R. Kelly, a közszereplő és Robert, az ember. Jómagam és a lányom Roberthez kötődünk. Ez az egész nagyon személyes számomra, hiszen ő a volt férjem és a gyermekeim édesapja. Csak az igazat mondhatom, és az igazság az, hogy én is túlélője vagyok a verbális, emocionális, fizikai, szexuális zaklatásának, és ha már itt tartunk, anyagilag is megrövidített, ugyanis 2018 júliusa óta nem fizet gyermektartási díjat.

A zenész lánya, a 21 éves Abi bár évek óta nem tart fenn kapcsolatot apjával, ő sem tud igazán jókat mondani a férfiról, akiről az a hír járja, hogy több fiatalkorú lányt is megerőszakolt, illetve fogva tart azok akarata ellenére.

Darabokra hullik a szívem. Fájdalmas azt látnom, hogy ezek az emberek érintettek vagy a múltban érintettek voltak olyasvalaki által, akivel törődök, még ha kapcsolatunk megerőltető is a számomra. Sosem álltam ki a nyilvánosság elé és mondtam olyanokat, amik által azt az érzést keltettem volna az emberekben, hogy nem szeretem őt és most sem célom bántani őt. Amennyiben azonban az apám személyisége mérgezően hat az emberekre, úgy jobb, ha távolról szeretem őt.

R. Kelly azonban minden vádat tagad – ügyvédjén keresztül az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

Mr. Kelly szereti a gyermekeit és szeretné látni is őket, sajnálatos módon Andrea azonban útját állta a láthatásnak. Ami a vádjait illeti, egyszerűen ugyanazokat ismételgeti, melyeket alaposan kivizsgáltak és amelyek megalapozatlannak találtattak a gyermekvédelmi hatóság, illetve a rendőrség által, és házasságuk felbontásakor a bíróság elutasította azokat.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek