Starity

Chris Zylka szeretné visszahódítani volt menyasszonyát, Paris Hiltont

2019. január 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépség bár kikosarazta a színészt, Zylka mégsem képes kiverni a fejéből Hiltont.

hirdetés

Paris Hilton két hónappal ezelőtt bontotta fel eljegyzését Chris Zylkával, a férfi azonban még mindig szereti őt és minden vágya, hogy megkísérelhesse visszahódítását – legalábbis így nyilatkoztak a színész barátai kedden a Daily Mailnek.

Chris még mindig szerelmes az exébe, Paris Hiltonba. Most is nagyon mélyek az érzései Paris iránt, és semmit sem szeretne jobban, mint visszakapni őt. Folyton azt hangoztatja a barátainak, hogy ő élete szerelme

– magyarázta az egyik bennfentes, aki tagadja, hogy a nő, akivel Zylkát a közelmúltban lencsevégre kapták, a barátnője lenne.

Az nem randi volt. Együtt ebédelt egy haverjával és annak a barátnőjével, de a fotósok úgy készítettek képeket, hogy csak ő látszott és az említett hölgy.

Ami Hiltont illeti, ő egyáltalán nem érzi úgy, hogy számára Zylka lenne a nagy Ő.

Mindig imádtam a Disney-történeteket és a tündérmeséket és azt gondoltam, én is révbe érek, de idővel beláttam, nem helyes a döntésem. Mindazonáltal a legjobbakat kívánom Chrisnek, egy nap pedig igenis szeretnék férjhez menni és gyerekeket szülni, de jelenleg önmagamra és a munkámra koncentrálok

– nyilatkozta egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek