Starity

Csoda, hogy túlélte! Brutálisan elgázolták Zac Efron egyik barátját – videó

2019. január 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész az Instagramon emlékezett meg a közelmúltban történt balesetről.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caleb Davidge (@calebdavidge) on

Zac Efron elmondhatja, cimborájának, Caleb Davidge-nek igen jól dolgozik az őrangyala, ugyanis a fiatal férfit néhány hete bár elgázolta egy 60 mérföld / órával (azaz közel 100 kilométer / órával) közlekedő személygépkocsi, a férfi azonban túlélte a balesetet és jelenleg is lábadozik. Az esetről Zac tegnap, az Instagramon emlékezett meg.

14 héttel ezelőtt a barátomat, @calebdavidge-t elütötte egy autó. Durva volt. Hihetetlenül hálás vagyok, amiért életben van, és lenyűgöz a pozitivitása, amellyel a felépülési folyamaton dolgozik. Inspriálsz engem, tesó! Alig várom, hogy hamarosan ismét együtt szörfözhessünk

– üzente Zac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caleb Davidge (@calebdavidge) on

A balesetet egyébként egy étterem térfigyelő kamerája rögzítette is. Caleb éppen be készült szállni az Uberbe, amikor a megengedettnél minden bizonnyal sokkal gyorsabban közlekedő sofőr elgázolja őt – látszik milyen hatalmas az ütközés, hiszen az még a másik autó ajtaját is kirántja a helyéről.

FIGYELEM! Az alábbi felvétel a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz. Megtekintése csak saját felelősségre ajánlott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caleb Davidge (@calebdavidge) on

Ma 14 hete annak, hogy 60 mérföld / órás sebességgel elgázoltak, amikor be akartam szállni az Uberembe. Egy perc sem telt el, mire tudatosult volna bennem, milyen szerencsés is vagyok. Fizikailag minden nap kihívás számomra, de a szellemem olyan mértékben fejlődött, amiről nem is gondoltam volna, hogy lehetséges. Haver... minden szart garantáltnak vettem az életben. Visszatekintve nevetségesnek tűnnek számomra azok az apróságok, melyek miatt korábban stresszeltem

– írta Caleb, majd azt is elárulta, hogy a baleset során eltört az összes bordája, a jobb oldalon átszakadt a tüdeje, ami össze is esett. Kificamodott a jobb karja, megsérült bal combcsontja, térde és sípcsontja, de az incidens következtében gondok adódtak a májával és a lépével, emellett négy csont is eltört a gerincében.

Alig várom, hogy újra járhassak, és remélhetőleg szörfözni is képes leszek egy nap. Ha ezt most olvasod, mondd el egy hozzád közel állónak, hogy milyen sokat jelent neked, mert nem biztos, hogy ezt holnap is megteheted.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek