Starity

Kanye West már a 2024-es elnökválasztásra gyúr, közben pedig szentmiséket tart

2019. január 30. 13:01   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper újév alkalmával twittelt először arról, hogy elindult az Amerikai Egyesült Államok elnöki posztjáért. Úgy tűnik, már támogatókat is talált, illetve könnyen lehet, hogy saját egyházat is alapít.

hirdetés
Kanye West már a 2024-es elnökválasztásra gyúr, közben pedig szentmiséket tart
Fotó: Kim Kardashian / Instagram

Kanye West Donald Trump jelenlegi amerikai elnök mellett kampányol, amit már többször hangoztatott is. Egy interjúban azonban Kim Kardashian elmesélte, hogy neki kellett felvilágosítania férjét, mielőtt az személyesen is találkozott az elnökkel, mivel kiderült, a rappernek fogalma sincs milyen politikai nézeteket támogat, csak egyszerűen bírja Trump személyiségét.

Embed from Getty Images

Ekkor Kanye úgy döntött, inkább távol marad a politikától. Ez nem tartott sokáig, pár hónap múlva már újra Trumpot éltető posztok jelentek meg West oldalán, majd egy bizarr bejgyezésben közölte: eléggé felvilágosultnak érzi magát, hogy ő irányítsa a világ egyik legbefolyásosabb országát.

Január elején twittelt egy dátumot: 2024, mely sokak szerint arra utal, hogy a 2024-es választáson kíván az elnökségért harcba szállni.

Hihettük akkor azt, hogy talán egy kicsit megártott a szilveszteri pezsgő a sztárnak, azonban most sógornője, Khloe Kardashian jelent meg nyilvánosan egy Kanyet elnöknek feliratú baseball sapkában.

Fotó: Khloe Kardashian / Instagram

Kanye szereti Trumpot, szerinte elképesztő munkát végzett már eddig is, megváltoztatta Amerikát. Mindig figyeli a híreket és állandóan az elnökről beszél

– mondta a People Magaznnak egy meg nem nevezett forrás. És ha ez nem lenne elég, Kanye vasárnaponként minikoncerteket tart, amelyről az egyik felvételt először felesége osztotta meg a világhálón. A Christian Post és a Rolling Stones magazin szerint is úgy néz ki az előadás, mintha egy furcsa szentmise lenne, ráadásul maguk is csak így írtak róla:

Indul a vasárnapi misénk.

Kanye Twitter-oldalán is vallásos, világmegváltó tervekről ír furcsa posztokat:

Megváltoztatjuk a világot. Isten az én oldalamon áll. Keresztény vagyok. Adófizető vagyok. Magam vagyok. Isten velünk van. 2024.

A gospelelemekkel tarkított előadás egyébként úgy néz ki, hogy beöltöztettek egy kórust Kanye sajátmárkás melegítőjébe és abban énekelnek, miközben neonfények világítanak mindenhonnan. Jó lenne tudni, hogy mi jár Kanye fejében, most vagy saját egyházat akar alapítani vagy csak egy jó reklámfogás az egész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek