Starity

WWE-dívák halloweenlázban

2010. november 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezték a szokásos WWE Divas Halloween Costume Contest Matchet, melyben a dívák halloweenkosztümökben tündökölve harcolnak egymás ellen.

hirdetés
WWE-dívák halloweenlázban

Az idei WWE Divas Halloween Costume Contest Matchen igencsak tarka volt a részvevők öltözéke. Volt, aki egyenesen szuperhősnek érezte magát, Brie Bella & Nikki Bella a közismert Batman & Robin páros bőrébe bújt. Maryse Ouellet Macskanőnek, míg Melina Pérez Spiderwomannek öltözött. Alicia Fox Cleopatra-királynőjelmezt viselt. Voltak, akik maradtak az egyszerű halloweeni kosztümöknél, úgymint Rosa Mendes (Milena Roucka), Kelly Kelly és Vickie Guerrero. A LayCool duó pedig egyenesen a sztárok világáig meg sem állt, Michelle McCool a ma ismert egyik leghíresebb énekesnő, Lady Gaga jelmezét, Layla El pedig a kreol bőrű szépség, Beyoncé Single Ladies című videoklipjének karakterét öltötte magára.

A halloweeni láz persze nem csak a WWE-ben tombolt, a TNA-ben is jelmezbe bújtak a dívák. Itt viszont csak egy személy, SoCal Val öltött híres jelmezt magára; Jessica Rabbit mesefigurának öltözött, a többiek pedig: Lisa Marie Varon, Christy Hemme, Angel Williams, Ashley Lane és Mickie James maradtak a hagyományos jelmezeknél.

(A jelmezes képek a díváknál megtalálhatók!)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek