Starity

15 híres pasi, akiről nem is gondolnánk, milyen helyesek voltak fiatalon

2019. február 09. 13:01   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idő gyorsan repül és sokszor nem is emlékszünk, milyenek voltak a hírességek fiatalon vagy eleve nem is láttuk őket. Stan Lee fénykorában fesztiválozott, Karl Lagerfeldet pedig már fel sem ismernénk ősz haj és szemüveg nélkül.

hirdetés

1. Stan Lee

© U.S Army   © Valerie Macon / AFP  

Stan Lee tette naggyá a Marvel Comics kiadót, a leghíresebb képregényszereplők megalkotásában vett részt, mint például a Pókember, Hulk, X-Men, Vasember és még sorolhatnánk. 2018 novemberében hosszú betegség után hunyt el.

2. Paulo Coelho

© paulocoelho / Instagram   © East News  

A híres író, akinek a könyveiért és életbölcsességeiért több millióan odáig vannak, fiatal korában egy igazi macsó volt. Ma pedig a Facebook tele van Paulo Coelho idézeteivel.

3. Richard Gere

© East News   © Valery Hache / AFP / East News  

Richard Gere-t sokan a Micsoda nőben játszott karakterrel azonosítják. Ő volt a gazdag, sármos, jópasi. Nos, ez a való életben sem volt másképp.

4. Steven Spielberg

© Museum of Cinema / Flickr   © Gilbert Flores / Broadimage  

Nem is gondolnák, hogy ez a szemüveges úriember, aki nem mellesleg a világ egyik leghíresebb rendezője, Steven Spielberg valaha ennyire jóképű volt.

5. Károly herceg

© Allan Warren   © Mark Jones  

Az őszülő és kopaszodó brit trónörökös, Károly walesi herceg valaha dúshajú, ragyogó kékszemű fess fiatalember volt. Nemhiába szerette Kamilla hercegné még akkor is, mikor Diána hercegné férje volt.

6. Gérard Depardieu

© Vincent, François, Paul… et les autres / Lira Films / President Produzioni   © Georges Biard  

Pocakos, őszül, ritkul a haja Gérard Depardieu-nek, a francia filmvilág egyik legjelentősebb alakjának, de fiatalkorában igazán sok hölgy szíve megdobbant, ha megjelent a képernyőn.

7. Elton John

© CBS Television   © Angela Weiss / AFP  

A nők szívét ugyan sosem dobogtatta meg Elton John, de a zeneipar legnagyobb alakjává nőtte ki magát. Dalai hallatán libabőrös lesz a karunk.

8. Mark Strong

© Our Friends In The North / BBC Two   © Richard Shotwell / Invision / AP  

Gondoltátok volna, hogy Guy Ritchie kedvenc gonosz karakterének, Mark Strongnak valaha ennyi haja volt?

9. Karl Lagerfeld

© Roger Viollet / East News   © East News  

Karl Lagerfeld fiatalkorában minden további nélkül modellként is dolgozhatott volna, azonban ő a másik oldalt választotta. Hihetetlen divattervező vált belőle, munkásságát díjak tömkelegével ismerték el.

10. Hugo Weaving

© Bangkok Hilton / Kennedy Miller Productions   © East News  

Gyűrűk Ura, Mátrix, Transformers, Amerika Kapitánya és sorolhatnánk hosszasan azon filmek listáját, melyekben Hugo Weaving szerepelt. A nigériai származású, de Ausztráliában élő színészen igencsak látszanak a kor jelei. A kisfiús vonásait átvette a férfias karaktere.

11. Gordon Ramsay

© GordonRamsay / Twitter   © Gilnert Flores / Broadimage  

Nem is gondolnák a híres séfről, a nagyszájú Gordon Ramsay-ről, aki mindenkinek beszól, hogy ilyen mosolygós, helyes fiatal srác volt.

12. Idris Elba

© Sony Pictures / Everett Collection   © Yoram Kahana / Shooting Star / Sipe USA  

A Thor híres sztárja, Idris Elba deres szakálla jelzi, hogy bizony felette is elrepült az idő.  

13. Ozzy Osbourne

© AP Photo / Mark Lennihan   © Frederick Taylor / Broadimage  

A valaha denevér fejeket harapdáló Ozzy Osbourne, mára már lehiggadt és az újraegyesített Black Sabbath metál zenekarával 2016-ban az utolsó, záró turnéjára indult. Azóta botrányoktól mentes az élete.

14. Christopher Lee

© East News   © Capital Pictures  

Az egyik leghíresebb horrorfilm karakter volt: Christopher Lee alakította a klasszikus drakula karaktert. De játszott a Gyűrűk Urában is, ahol Szarumánt formálta meg. Magánélete minden botránytól mentes volt, 1961 óta boldog házasságban élt 2015-ig, amíg 93 évesen szívleállással kórházba vitték és sajnos elhunyt,

15. Leslie Nielsen

© Courtesy Everett Collection   © Dimension Films / Courtesy Everett Collection  

A híres vígjáték színész, Leslie Nielsen nagy nőcsábász hírében állt fiatal korában, négyszer nősült. 2010-ben egy végzetes tüdőgyulladás okozta a halálát.

Bónusz: Kafka fiatalon

© Ok_lahoma / Twitter  

Via Brigthside

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek