Starity

Arcára tetováltatta Harry Stylest, hogy dalát népszrűsítse Kelsy Karter

2019. február 11. 09:09   |   Szerző: Bogyi26

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelsy Karter nagy botrányt kavart Harry Stylesról készült tetoválásával, amiről később kiderült, hogy nem valódi.

hirdetés

Az énekesnő január 27-én mutatta meg Instagram-oldalán újonnan szerzett tetoválását, amiért nem sok jó kritika érte. A kommentelők többsége nemtetszését fejezte ki a borzalmas tetoválással szemben, mások pedig hamisságában reménykedtek.

Instagram / Kelsy Karter

Mint később kiderült a tetoválás nem valódi, amiért nagy felháborodás keveredett, hiszen az énekesnő képe ott volt minden hírportálon, valamint rádió és tévéműsorokba hívták. Az énekesnő később saját maga hozta nyilvánosságra YouTube-csatornáján, hogy az egész botrányt csak az új dala népszerűsítése érdekében rendezte meg.

2018 áprilisa nagyon nehéz volt számomra. A kutyám, Diva meghalt és a kapcsolatom is végetért, viszont a legutolsó dolog, amit tenni szerettem volna az volt, hogy írjak róla egy szomorú dalt.

– írta Kelsy, ezért inkább írt egy dalt Harry Stylesról.

Az emberek vegyes érzelemmel fogadták a dalt, ugyanis egyesek szerint tiszteletlen Harryvel szemben mások szerint viszont vicces, hiszen a "fangirl" kultuszt parodizálja.

A videóklipben pedig számos utalást lehet találni Harry munkásságát illetően, ha maga a dal címe nem lenne elég, hiszen az egész stílusa nagyon hajaz az egykori One Direction-tag jelenlegi stílusára, valamint egyes képkockák alatt látszik egy magazin, aminek a brit énekes látható a borítóján, egy masik képkockán pedig az új-zélandi énekesnő látható, ahogyan éppen egy kiwit fogyaszt, ami utalás Harry azonos című zeneszámára.

Az énekes eddig nem reagált a botrányra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek