Starity

Megrendezésre kerül az első KeanuCon

2019. február 13. 14:02   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az áprilisi rendezvényen ritkán látott filmcsemegék is vetítésre kerülnek a népszerű sztár gazdag filmográfiájából.

hirdetés

A skóciai Glasgow-ban 2019. április 27-28-án megrendezésre kerülő KeanuCon keretén belül, a kedvelt filmsztár, Keanu Reeves  filmjeiből mutatnak be egy csokorra valót. A színész nagyon gazdag és változatos filmográfiájából népszerű és kevésbé ismert darabok is vászonra kerülnek.

A hétvége egy korai darabbal, az 1985-ös One Step Away-jel  indul, melyben még a szárnyait bontogató, mindössze 20 éves színészt láthatjuk. Ezután ismét egy korai film, az 1988-ban bemutatott Permanent Record következik, majd az Otthonom, Idaho című filmdráma, melyben Keanu a fiatalon, tragikus körülmények között elhuny River Phoenix-szel játszott együtt. A dráma után a Féktelenül következik, mellyel a színész biztos helyet szerzett magának az akciósztárok között, ezt követően a ’99-es év egyik legnagyobb dobását a Mátrixot vetítik, melynek bemutatása után Reeves bekerült a legnagyobb filmsztárok közé. A nap végén egy viszonylag új darab, a 2014-ben elindított franchise, a John Wick első része kerül bemutatásra.

A vasárnap Keanu első rendezésével, A Tai Chi harcosával indul, melyet a méltatlanul mellőzött thriller, a Constantine – A démonvadász követ.  A vetítéseket a máig nagy népszerűségnek örvendő Bill és Ted-filmek zárják.

A rendezvény résztvevőit záróbuli várja a vetítések végén, azt azonban még nem lehet tudni, hogy kik lesznek a meghívott sztárvendégek, ahogyan azt sem hogy a filmcsillag is részt vesz-e a tiszteletére megrendezett eseményen. Jegyeket az alábbi linken lehet megvásárolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek