Starity

Kényszerleszállást hajtott végre Jennifer Aniston és Courteney Cox magángépe

2019. február 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sztárjai a mexikói Cabo San Lucasba tartottak, amikor gépük kényszerleszállást hajtott végre.

hirdetés

Jennifer Aniston február 11-én lépett az ötödik x-be, mely alkalomból szerettei többnapos születésnapi bulit szerveztek számára – ennek része volt az a mexikói út is, mely során magángépük kényszerleszállást hajtott végre. A jármű fedélzetén egyébként összesen tizenketten utaztak – valamennyien nők –, és köztük volt a színésznő legjobb barátnője, Courteney Cox is.

A hírek szerint a gép egyik kerekének abroncsával akadt probléma, és bár már mexikói légtérben voltak, a pilóta úgy találta, túl veszélyes lenne ott ilyen körülmények között letenni a gépet, így visszavitte utasait Kaliforniába. A helyzetet tovább súlyosbította az a tény is, miszerint a légijármű tartálya tele volt üzemanyaggal, ami kockázatos landolásnál komoly problémákat is okozhatott volna, így a pilóta kénytelen volt egy ideig a magasban körözni, hogy az üzemanyagszint csökkentésével csökkentse a veszélyhelyzetet is – végül minden gond nélkül letette a gépet, az utasok pedig átszálltak egy másik magángépbe, mely végül eljuttatta őket a célállomásra. Az incidens során senki nem sérült meg.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek