Starity

Bepasizott az ötéves North West? Kim Kardashian tagadja a pletykákat

2019. február 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Kim és Kanye legidősebb csemetéje korán kezdte a randevúzást – máris az a hír járja, hogy pasija van.

hirdetés

Fotó: Instagram

A közelmúltban járta be a világsajtót a pletyka, miszerint Kim Kardashian és Kanye West ötéves kislányának, North Westnek barátja van – állítólag Consequence rapper hétéves kisfia, Caiden Mills udvarol a kislánynak. Bár korából kifolyólag a srác valószínűleg még írni és olvasni sem tanult meg rendesen, máris 53 ezer követővel rendelkező Instagram-fiókja van, melynek keretein belül arról posztol, mely hírességekkel üti el a szabadidejét.

Caiden bejegyzéseiben North is gyakran megjelenik, az egyikben például azt üzeni a lánynak, hogy hamarosan viszontlátják egymást, míg egy másikban ékszert vásárol és a képleírásban az olvasható, hogy Imádni fogja!. A kis nőcsábász természetesen a közelmúltban esedékes volt Valentin-napról sem feledkezett meg, aznapi bejegyzésében édességgel és ajándékkal pózol, a fotó mellé pedig azt írta, Szerelem van a levegőben.. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mit szólnak mindehhez North szülei, de egyelőre csak édesanyja törte meg a csendet.

North-nak nincs barátja, még csak ötéves!

– nyilatkozta Kim.

Fotó: Instagram

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek