Starity

Puskás Peti legújabb kisfilmje a Léggömb

2010. november 03. 21:09   |   Szerző: agivagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Puskás Peti legújabb klipjét saját maga rendezte, s a napokban jelent meg Léggömb címmel.

hirdetés
Puskás Peti legújabb kisfilmje a Léggömb

A Léggömb című dalhoz készült klipet Peti teljesen magáénak mondhatja, hiszen saját maga rendezte, illetve a dal szövegét is ő írta, s a zenét is ő szerezte. Maga a klip letisztult képi világú és fekete fehér, ám igazán romantikus lett.

Magát a dalt már hónapokkal ezelőtt hallhatták a rajongók, hiszen az ifjú énekes egyszer még a Hal a tortán című műsorban is elzongorázta társainak.

Peti mostanában nagyon elfoglalt volt, hiszen ő rendezte öccse, John The Valiant klipjét, valamint a Children of Distance underground-együttes legújabb kisfilmjét is. Mindemellett folyamatosan színdarabokban játszik.

„Egy igazán sejtelemes, kicsi erotikával fűszerezett kisfilmet forgattunk, kihívás volt számomra egyszerre két szerepben helytállni de nagyon élveztem a feladatot! Remélem a végeredmény mindenkinek elnyeri tetszését!” – nyilatkozta az énekes, aki úgy gondolja, hogy legújabb klipje élete eddigi legjobb alkotása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek