Starity

Elege van az egyéjszakás kalandokból! Fluor Tomi szerelemre vágyik

2019. március 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WellHello éléről ismert zenész megelégelte életmódját – szeretne lenyugodni, megállapodni.

hirdetés

Fotó: Instagram

A Hot! magazinnak adott interjújában Fluor Tomi elárulta, lenyugodott az elmúlt években és stabilitára vágyik, egy normális kapcsolatra. A rapper nem titoklja, volt időszak, amikor nap mint nap más nő mellett érte a reggel, és bár időnként most is be-becsúszik egy-egy egyéjszakás kaland, az már nem tölti el lelkesedéssel és izgalommal.

Ameddig el lehet menni a csajozásban, én elmentem. Hogy minden alkalommal más nő mellett ébredek, az már elvesz az életemből, semmint hozzáad. Nem akarok álszent lenni, megeshet, hogy becsúszik még egy-két kaland, de már vágyom egy rendes kapcsolatra. (...) Már jó lenne újra szerelembe esni

– magyarázta Tomi, aki zenésztársával, Diazzal minden bizonnyal magánéleti szempontból is döntött úgy, hogy idén kevesebb fellépést vállalnak, mivel az elmúlt két évben önmagukra is alig jutott idejük, nemhogy egy párkapcsolatra.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek