Starity

2 évet késik a következő Sherlock Holmes-film bemutatója

2019. március 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eredeti tervek szerint tíz évvel az első film bemutatója után, idén decemberben került volna a mozikba a harmadik Sherlock Holmes-film, ám annak premierjét 2021-re halasztották a készítők.

hirdetés
2 évet késik a következő Sherlock Holmes-film bemutatója
Fotó: Warner Bros.

A Warner Bros. és a Village Roadshow Pictures most jelentették be, hogy két év késéssel kerül a nézők elé a Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével készülő filmsorozat harmadik része, aminek hátterében az áll, hogy a filmhez még nem találták meg az ideális rendezőt, ennél fogva egyelőre el sem kezdődött a forgatás.

A hírek szerint az új rész forgatókönyvét Chris Brancato írja, producerként pedig Joel Silver és Lionel Wigram mellett Downey Jr. felesége, Susan Downey is kiveszi a részét a munkálatokból. Szó volt arról, hogy az első két részt rendező Guy Ritchie foglalja el a direktori széket, ám nem tudni, mi történt – talán passzolta a lehetőséget, de az is lehetséges, hogy csupán egyelőre még nem szerződtek le vele a folytatásra.

Az első film 2009 decemberében került a mozikba, és nem kevesebb, mint 524 millió dollárt hozott a készítők konyhájára. A második rész 2011-ben, Árnyjáték alcímmel érkezett meg és ugyancsak óriási sikere volt: 545 millió dollár bevételt hozott, így nem csoda, ha már most nagy sikervárományosnak tartják a harmadik, még el sem készült filmet.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek