Starity

Kizárólagos felügyeleti jogot szeretne csalfa párjával közös gyermeke felett Khloe Kardashian

2019. március 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves tévésztár nem aggódik, úgy véli, könnyűszerrel megkaphatja a kizárólagos felügyeleti jogot lánya fölött.

hirdetés

Február második felében robbant ki a botrány, miszerint Tristan Thompson egy családi baráttal, Jordyn Woodsszal csalta meg Khloe Kardashiant. A felek azóta nem is beszéltek egymással, mi több, a HollywoodLife úgy tudja, a férfi azóta nem is látta a lányát, a 10 hónapos True-t és nem is tett lépéseket annak érdekében, hogy ez másképp legyen. A fentiek tekintetében Khloe úgy határozott, bíróság elé viszi a dolgot és kizárólagos felügyeleti jogot kér a kislány felett, ugyanakkor reméli, Tristan látni akarja majd időnként a gyereket és nem marad ki annak életéből.

Khloe-nak True a mindene I Fotó: Instagram

Amikor Tristan legutóbb Los Angelesben volt februárban, Khloe könyörgött neki, hogy látogassa meg True-t, de Tristan nem mutatott érdeklődést a találkozás iránt, szóval Khloe nem tervezi, hogy a közeljövőben átviszi hozzá True-t. Tristan nem is hangot abbéli vágyának, hogy látni szeretné a gyereket, ami miatt Khloe nagyon szomorú

– nyilatkozta a fent említett lapnak egy bennfentes.

Annak tükrében, hogy Tristan nem mutat érdeklődést a True-val való találkozás iránt, Khloe egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy esetleg nem kapja meg a kizárólagos felügyeleti jogot a gyerek fölött. Erre vágyik. Tristan túl sokat utazik, ami Khloe szerint egyáltalán nem jó True-nak.

Tristan hetek óta nem látta a lányát I Fotó: Instagram

Egy másik családi barát szerint Tristan nagyra értékeli Khloe erőfeszítéseit és tisztában van azzal, hogy sokkal nagyobb biztonságot képes nyújtani a gyereknek, mint ő valaha is, így nem szeretne Khloe útjába állni, ami a felügyeleti jogot illeti, ugyanakkor jó apja kíván lenni a gyermekének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek