Starity

A gyógykő mágikus ereje

2019. április 09. 08:08   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyógykövek hallatán talán gyerekkori emlékeink merülnek fel bennünk és a mesék világa. Valószínűtlen cselekmények, mágikus tárgyak, képzeletbeli szereplők – mindezekkel a mesékben találkoztunk. A csodás erejű élettelen kövek azonban mégsem annyira élettelenek. Ősidők óta az emberek életéhez tartoznak és sok leganda és mítosz szövődött köréjük.

hirdetés
A gyógykő mágikus ereje

Az élettelen kövek csodás erővel bírnak 

Már régi elődjeink tudták, hogyan kell bánni a kövekkel, tudták melyiket mire kell használni, ismerték erejüket. Fokozatosan tudományok jöttek létre a köveket, ásványokat, drágaköveket és féldrágaköveket illetően, tehát a természetben megtalálható értékes kövekről, melyek összetételükben, tulajdonságaikban és gyógyhatásukban is eltérnek. 

Gyógyhatású, védelmező, szent vagy átok

Sok követ a kezdetektől ilyen melléknevekkel illetünk. Hiszünk gyógyerejükben, védőképességükben, szent tulajdonságaikban, s átokként is tekintünk rájuk. Van, akinek bizonyos kövek szerencsét hoznak, másoknak pedig rossz dolgokat és gyötrődést. Lehethogy néha túlértékeljük őket, néha viszont alábecsüljük.

Az azonban igaz, hogy léteznek kövek, amelyek joggal hordozzák a gyógykő megnevezést. Az emberi szervezetre való gyógyító hatásukat a tudomány bizonyítja, amely ritkán téved. A gyógyítók hisznek abban, hogy a kőből sugárzó fény és energia gyógyhatással bír az emberi testre és lélekre egyaránt. Hasonlóképpen, mint a növények és fák, a kövek is erőt hordoznak magukban. Ezen értékes kövek egyike a sungit, amely nagyon kedvező hatással van a szervezetre. Az egyetlen lelőhelye a földön Karéliában található, Oroszország északi részén az Onyega tó partján. 

Csoda a tudósok számára is

Maguk a tudósok is csodaként emlegetik a sungitot csodás tulajdonságainak és képességeinek köszönhetően. A sungit segíti az asztma, anémia, gyomorhurut, cukorbetegség, allergiák, szív, hasnyálmirigy, máj, vesék s vesekövek, megfázás, epe és epekövek, anyagcsere rendellenességek, vírusos betegségek, hörghurut, atopikus ekcéma, érszűkület gyógyítását, megerősíti az immunrendszert és csökkenti a krónikus fáradság szindrómát. 

Sungittörmelék vízaktivátor és természetes filter. A sungit hatására a víz biológialilag aktívvá válik. A sungitban található fullerén a legnagyobb teljesítményű és hosszantartó hatású antioxidáns. Tisztítja a vizet a káros adalékoktól és hasznos nyomelemeket ad a szervezetnek. A sungitos víz ivása növeli a fertőzésekkel szembeni ellenállóképességet, segíti a vesék működését, a kiválasztást, tisztítja a vért és sokrétűen megerősíti a szervezetet. 

Amennyiben azon emberek közé tartozik, akik a fent felsorolt problémák valamelyikével küszködnek, akkor mindenképpen próbálja ki ennek a kőnek a csodás gyógyhatását. Így saját bőrén tapasztalhatja és meggyőződhet arról, hogy a sungit se nem legenda, se nem mítosz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek