Starity

Kim Kardashian szándékosan versenyez Taylor Swifttel?

2019. április 17. 19:07   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy a Kardashian-Swift párharcnak még nincs vége, pedig egy ideje úgy tűnt, megnyugodtak a kedélyek.

hirdetés

A Kardashian családról szóló reality 16. évadának premierjén jelentette be Kim és Kylie, hogy hamarosan közös parfümkollekcióval állnak elő. A megjelenés dátumát azonban csak nemrég közölték: április 26-át választották az ünnepi alkalomnak. A szemfüles rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek arra, hogy nem véletlen az egybeesés, ugyanis egy ideje Taylor Swift is megszellőztette, hogy új zenével rukkol majd elő - egészen pontosan április 26-án. 

A két sztár viszonya 2016-ban romlott meg, mikor Kanye West egyik dalában negatív jelzővel illette Swiftet. Taylor kiborult, de a vitába Kanye felesége, Kim Kardashian is beszállt, kiszivárogtatva egy audiofelvételt, amelyen Swift és West az akkor még csak készülőben lévő dal szövegéről beszélget. A felvételből úgy tűnt, Swift beleegyezett a dalszövegbe, később azonban Taylor és csapata úgy nyilatkozott, a negatív jelzőt soha nem hagyta jóvá az énekesnő. Kardashian Twitteren is reagált a viszályra, és bizonyos utalásaiban "kígyónak" nevezte az énekesnőt, aki ezért még mindig várja a reality-sztár bocsánatkérését.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek