Starity

A Little Mix sztárja saját fürdőruha kollekcióval rukkolt elő

2019. április 19. 13:01   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leigh-Anne Pinnock immár nem csak fantasztikus énekhangjával, hanem saját fürdőruhákkal is megörvendezteti rajongóit.

hirdetés

Leigh-Anne Pinnock, a Little Mix együttes énekesnője saját fürdőruha kollekciót tervezett, a procedúrában közreműködött gyermekkori barátnője, Gabby Urquhart is. A 27 éves énekesnő másfél évet dolgozott a projekten, elmondása szerint négy hónappal az ötlet létrejötte után már Kínában találták magukat, és gyárat kerestek az előállításhoz. Leigh-Anne és Gabby gondosan ügyeltek minden munkafolyamatra, az elejétől a végéig közösen dolgoztak a fürdőruhákon.

Nagyon izgatott vagyok, hogy megjelenik a márkánk. Hosszú ideje szerettem volna egy saját kollekciót, és látni azt, hogy végre létrejött, minden álmomat felülmúlta.

– nyilatkozta az énekesnő. Az In'A'Seashell nevű márka jelenleg négy bikini dizájnnal rendelkezik, amelyek mindegyike kapható fehér, sárga és fekete színben. Pinnock szerint az egyik legfontosabb mottójuk, hogy a fürdőruhájukat viselők pozitívan tekintsenek a testükre, fogadják el és szeressék magukat. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek