Starity

Véget ért a Szeplőtelen Jane forgatása

2019. április 27. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW csatorna jelenleg az ötödik és egyben utolsó évad sugárzásának elején tart.

hirdetés
Véget ért a Szeplőtelen Jane forgatása
Fotó: The CW

Úgy tűnik, a Szeplőtelen Jane szereplőinek életében végérvényesen lezárult egy időszak: a színészek nemrég a közösségi oldalakon jelentették be, hogy dobozba kerültek az utolsó jelenetek is, már csak az utómunkálatok vannak hátra. A 2014-ben indult széria igen nagy népszerűségnek örvend a tengerentúlon, és várhatóan az utolsó szezon is tartogat meglepetéseket bőven.

A finálé várhatóan július végén kerül majd a képernyőre, melynek érdekessége, hogy az lesz egyben a sorozat 100. epizódja. A szereplők hatalmas bulival intettek búcsút az elmúlt öt évnek, a kemény munkának és egymásnak – nem titok, hogy olyannyira összeszoktak, hogy már nemcsak a képernyőn tekintették egymást rokonoknak, hanem a való életben is.

És ezennel befejeztük a Jane-t. 100 epizód. Szeretetünket küldjük mindazoknak, akik figyelemmel követték a műsorunkat az évek során. Szeretünk titeket!

üzente a fanatikusoknak a show sztárja, Gina Rodriguez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek