Starity

Emeraude Toubia új filmjéről, a szerelemről és a Shadowhuntersről mesélt

2019. május 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shadowhunters rajongói ismét arra várnak, hogy láthassák Emeraude Toubia-t a televízió képernyőin – azonban most nem az Árnyvadász Isabelle Lightwoodot fogja alakítani, ugyanis a fiatal színésznő belépett a Hallmark Channel világába, a Love in the Sun című romantikus vígjátékban kapott szerepet.

hirdetés

Fotó: Love in the Sun/Crown Media Press

A 30 éves szépség, Emeraude Toubia egy társkereső applikáció tulajdonosát, Alanát játssza, aki hátrahagyta a floridai napfényes és békés életet a fogadó tulajdonos apjával (Shawn Christian) és középiskolai szerelmével, Kai-al (Tom Maden), aki chicagói vállalkozó akar lenni.

Munkája csodásan alakul, ahogyan szerelmi élete is (vagyis ő úgy gondolja). Egy olyan férfinak mondott igent, akivel a társkereső appján keresztül ismerkedett meg. Természetesen ez semmi ahhoz képest, hogy belefutott középiskolai szerelmébe, amely kétségeket ébresztett a fejében. Ez történik Alanával.

TV Insider: Mi inspirált arra, hogy jelentkezett erre a szerepre a Shadowhunters után?

Emeraude: Olvastam a forgatókönyvet, amely erről a fiatal vállalkozóról szó, aki az álmaiért küzd. Úgy gondoltam, ez nagyon menő és ilyen tényleg történhet a való életben is. A Love in the Sun az első Hallmark film, amely egy fiatalabb párt helyez előtérbe. Nagy öröm volt dolgozni Tom Madennel, hiszen nagyon kedves.

TV Insider: Mondj valamit Alanáról. Mi a helyzet vele?

Emeraude: Alana egy Safety Harbor nevű kisvárosból származik. Az álma az, hogy híres legyen, ezért Chicagóba költözik és megnyitja Closer nevű társkereső cégét. Mikor Chicagóban tartózkodott, eljegyezte őt az a férfi, akivel egy évig randevúzott, így visszatér Floridába, hogy megossza a híreket édesapjával. Hosszú ideig volt távol Safety Harbortól, mert az anyja elhunyt és így próbálja túltenni magát az egész dolgon. Amikor hazaérkezett, találkozott középiskolai szerelmével, amely felidézte benne a régi emlékeit. Tudod, a szerelem, ami szinte lángol benned. És végül nem tudja eldönteni, hogy azzal a férfival maradjon, aki tökéletes a könyvekben vagy azzal, akitől eláll a lélegzete.

TV Insider: Ez akkor olyan, mint a praktikus szerelem a szenvedélyes szerelem ellen.

Emeraude: Pontosan. És azt sem tudja eldönteni, hogy maradjon-e otthon vagy visszamenjen Chicagóba – tudod, a munka-szerelem egyensúlya. A kérdés, hogy hajlandó-e kockáztatni karrierjét a boldogsága érdekében

Fotó: Love in the Sun/Crown Media Press

TV Insider: Milyen Alana és Kai szerelmi kapcsolata?

Emeraude: Tudod, anélkül is ismerik egymást, hogy bármit is mondanának a másiknak – csak abból, hogy egymás szemébe néznek. Kai tudja, mit gondol Alana és Alana is tudja, Kai mit gondol. Lelassítja őt és lélegzetét. Megalapozza őt és környezetében nyugodtan érzi magát.

TV Insider: Alana egyébként nagyon sportos. Kajakozik, valamint golfozik is!

Emeraude: A szenvedélye a kajakozás és a vízen való utazás. Ez természetes és csodálatos energiát ad számára. Tom és én pár kajakórát vettünk a hétvégén. Nagyon vicces volt és nem túl könnyű. Nagyon sok dologra kell figyelned. Az utolsó dolog, amit csinálnod kell, az az, hogy használod a karodat. Szóval, képzeld el. Egy kis titok: nem golfozok. Már golfoztam a barátaimmal, de igazából sosem tetszett. Szóval, amikor látod a labdámat, valójában azt Tom ütötte, mert ő nagyon jó a golfban. [nevet]

TV Insider: Ez az első Hallmark-filmed ugye. Hol forgattatok?

Emeraude: Igen, ez az első. Igazából egy floridai kisvárosban, St. Petersburgban forgattunk. Természetesen tudtam, hogy nagyon szép lesz (a forgatás Floridában), de nem gondoltam, hogy egy valóságos paradicsom. Amikor megérkeztem a városba, le voltam nyűgözve. Alig tudtam elhinni, hogy kristálytiszta víz, fehér homok és gyönyörű naplemente van ott. Olyan volt, mintha egy nyaraláson lennék. Nem is tudom, hogyan öntsem szavakba azt a hangulatot, amelyet a forgatáson volt. Tényleg varázslatos volt, és az egyik legjobb forgatásos élményem egész életemben. Tudom, még kezdő vagyok és nem forgattam még sokat, de nem gondolom, hogy valaha is lesz jobb élményem forgatáson, mint akkor.

TV Insider: Sok romantikus filmet nézel? Rajongója vagy a romantikus filmeknek?

Emeraude: Egyszerűen imádom a romantikus vígjátékokat. Szerintem minden lány szerelmes akar lenni. Végül is, ki nem szeret szerelmes lenni? Aki azt mondja, hogy ő nem, az hazudik. Mindig szerettem a szerelmet. Nem sok ilyen film van napjainkban – a nagy stúdiók nem nagyon készítenek romantikus vígjátékokat. Szóval, nagyon boldog vagyok, hogy a Hallmark még a mai napig is sok rom-comot csinál. Mindnyájan átmegyünk hasonló dolgokon, és jó érzés csak leülni és nézni a romantika áramlását.

TV Insider: Van kedvenc romantikus vígjátékod?

Emeraude: Úristen, hát a legnagyobb kedvencem egyértelműen Jennifer Lopez. Imádom az Anyád napját.

TV Insider: Alana egy nagyon erős női karakter; mit gondolsz, miben haszonlít a Shadowhunters-beli Izzyhez?

Emeraude: Szerintem nagyon hasonlítanak. Alana tudja, hogy mit akar és mindig arra törekszik, hogy megszerezze azt. Nem mentegetőzik – bár még nem tudja, mit tegyen karrierjével és szerelmi életével. Emellett a lányokat is szereti. Támogatja legjobb barátnőjét. Hasonló a kapcsolatuk, mint Clarynek és Izzynek. Szerintem Alana és Izzy egyaránt nagyon erős nők, akik kimondják a gondolataikat.

TV Insider: A Shadowhuntersre terelve a szót, mit gondolsz a sorozat fináléjáról?

Emeraude: Tudod, ez olyan, hogy nem akarod elhinni, hogy vége van. Tegnap is kb. így voltam: ‘Oké, tényleg vége van’. Nagyon jó élmény volt számomra. Szerintem az egész Shadowhuntersben az egyik legjobb dolog a rajongótábor. Harcolnak és kiállnak amellett, amiben hisznek, tudod, mindegy mit gondolnak, igazuk van. Ez valami olyasmi, amit nagyon csodálok. Remélem, hogy velem tartanak majd kalandom során és velem lesznek, bármi is van. A rajongók miatt úgy érzem, minden szerepem értük van és biztos akarok lenni abban, hogy csak olyan szerepeket játszok, amik jobbá teszik őket. Minden amit csinálok, őrült dolog, de gondolatban velük vagyok.

TV Insider: Az előbb azt mondtad, mindig is szeretted a szerelmet. Hogy viszonyul Alana az igazi szerelme megtalálásához?

Emeraude: Ez vicces, mert voltam ebben a helyzetben, hogy érted, nem tudod mit tegyél és nem akarod megbántani a másik embert, a szíved segítségére szorulsz. Ezt fogom mondani: Szerintem a nap végén, mindig a szívedre kell hallgatnod.

Fotó: Love in the Sun/Crown Media Press

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek