Starity

Miley Cyrus a So Undercoverben

2010. november 05. 15:03   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus a komoly, szerelmes The Last Song és a durvább, felnőttesebb LOL után egy magánnyomozót fog alakítani. Nem rég fejezte a LOL forgatását, de nemsokára újba kezd.

hirdetés
Miley Cyrus a So Undercoverben

A forgatás december 13-án fog elkezdődni és február közepéig fog tartani New Orleansban. Már toborozzák a statisztákat hozzá. Miley Cyrus jelenleg új kislemezét népszerűsíti Európában, úgyhogy bőven el fogja tudni kezdeni a filmforgatást. A filmet Tom Vaughan, a Mi történt Las Vegasban? rendezője rendezi, emellett Miley anyja, Tish lesz az egyik producer. A forgatókönyvet Allan Loeb és Stephen Pearl írta, a produkciós vezetők Guy East és Nigel Sinclair.

Miley egy kemény, okos magánnyomozót fog játszani, akit az FBI alkalmaz, hogy titokban épüljön be egy olyan helyre, ahová ők nem tudtak beszivárogni – és az a világ, amiről ő sem tud semmit –, egy főiskolai lányközösségbe. A Tehát titkos 2012-ben kerül a mozikba, és valószínűleg akkora sikert fog elérni, mint a The Last Song. Ugyanis ha vesztett is népszerűségéből Cyrus, még mindig eladható márka.

A fiatal popsztár TLS-ben nyújott alakítását a kritikusok jól lehúzták. De még egy csomó filmben vállalt szerepet: ilyenek a Wings, melyet szintén jövőre kezd forgatni; a Wake, a Girls Just Wanna Have Fun, és a Family Bond, mindegyikben főszerepet játszik. A jó pap is holtig tanul. Kíváncsian várjuk majd a végeredményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek