Starity

Ötödik évadra is visszatér a Lucifer

2019. június 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lucifer első része 2016. április 25-én debütált a FOX-on. Az első évad 13, a második 18, a harmadik 26, a negyedik pedig már csak 10 részes volt.

hirdetés

A FOX több, mint egy éve, 2018. május közepén kaszálta el a sorozatot, mivel az első két évad sikeréhez viszonyítva a harmadik sok nézőt vesztett. Rajongók és hírességek egyaránt kampányoltak a Lucifer megmentése érdekében, míg egy hónap után a Netflix bejelentette, hogy átveszi a sorozatot. A negyedik évad 10 része május 8-án, egyszerre jelent meg.

Pár napja kiderült, hogy június 6-án fog eldőlni a sorozat sorsa. A Netflix See What's Next nevű Twitteres híroldalán jelentette be tegnap, hogy a drámasorozat egy ötödik és egyben utolsó évadot kap! Arról egyelőre még nincs hír, hogy hány részes lesz, mikor kezdik el forgatni vagy mikor debütál, de azt már tudni, hogy a szezon címe See You in Hell, vagyis Találkozunk a pokolban.

A hírt a sorozat hivatalos Twitter-oldala is megerősítette, amelyben megköszönték a rajongóknak a 4. évad sikerét és a sok támogatást:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek